Over ons

Over Ons

Aquaparx is een begrip dat staat voor kwaliteit, service en eenvoud op het gebied van watersport & opblaasbare producten. Zowel in onze ruime showroom als op het internet zijn wij zeer actief met de verkoop van o.a opblaasbare spa's, rubberboten, visboten, sup's, buitenboordmotoren en de bijbehorende accessoires. In samenwerking met transporteurs en onze eigen transportdienst kunnen wij uw bestelling door heel europa op gewenste locatie bezorgen. Ook voor service en garantie kunt u bij ons terecht.

Service & Garantie

Voor alle garantie claims, beschadigde verzendingen, retouren en reparaties kunt u een garantie formulier invullen. U ontvangt dan een servicenummer per email. Hiermee helpt u ons om zo snel mogelijk uw melding te verwerken en te zorgen dat uw probleem opgelost wordt. Zend nooit iets retour zonder dit formulier in te vullen, zonder reparatienummer kan er enorm veel vertraging ontstaan in de verwerking van uw pakket.

B2B

Onze lijnen zijn kort en wij produceren zelf waardoor de overhead bewust laag gehouden kan worden. Dat geeft u de garantie dat u altijd de laagste prijs betaald!

Showroom & Online

Onze vestiging in Zevenaar vormt samen met onze webshop www.aquaparx.nl een sterke basis. Wij leveren niet alleen snel en zorgvuldig, maar ook direct uit eigen voorraad tegen lage prijzen. Kom langs in onze showroom en bekijk ons aanbod van dichtbij of bestel uw producten online!