Hier vindt u de oplossingen voor de meest voorkomende problemen omtrent SUP's. Staat de juiste oplossing er voor u niet bij? Vul dan het garantieformulier in op de website.

- Mijn SUP loopt leeg/is lek. Wat kan ik doen?
Controleer eerst of de dop van de SUP volledig is dicht gedraaid. In het meegeleverde reparatiesetje zit een ‘sleutel’ waarmee deze dop volledig dichtgedraaid kan worden. Hierna zou de SUP niet meer leeg moeten lopen. Loopt de SUP nog steeds leeg of heeft het een lek? Probeer dan de lek op te sporen. Probeer de lek te plakken met de stukjes PVC en PVC lijm uit het reparatiesetje. Is de lek te groot of zit het op de naad? Vul dan onze garantieformulier in op de website. Probeer een foto te maken van de lek en stuur deze mee. Wij zullen hierna contact opnemen.


- De (stabiliteit) vin van de SUP is gebogen. Wat kan ik doen?
Het kan gebeuren dat de vin iets buigt wanneer de SUP vaak wordt gebruikt. Deze is eenvoudig weer recht te zetten. Hiervoor gebruikt u een föhn. Verwarm de vin iets met de föhn zodat deze flexibel wordt en daarna kan deze gemakkelijk weer recht gezet worden. Laat het daarna goed afkoelen voordat u de SUP weer gebruikt.